Nea Sims3

Design by: Nela


Translate to:




Nea Sims 2






PRAVILA

1.AKO KOPIRATE MOJE POSTOVE OVAVEZNO NAPIŠITE DA JE TO SA MOG BLOGA I STAVITE MOJ LINK!!!
2.Komentare i pitanja ostavljajte na zadnjem postu
3.Nema psovki,vrijeđanja i svađanja.Ako vam se nesviđa moj blog jednostavno otiđite i nevraćajte se
4.Neodgovaram na pitanja koja se netiču igrice



Hvala!!!



SFMagazine

Objavljeni postovi:

Eksapnzije i stuff packovi:
Sims3WorldAdventures
Ambitions
HighEndLoft & FastLane StuffPacks
LateNight
OutdoorLivingStuffPack

Tutoriali:
Šifre
Postupak downloadanja
GaražaUzKuću
Kako napraviti most
Podrumi
DodavanjeLogoaNaOdjeću
KakoPromijenitiŽivotniStadij
MističniPatuljci
NajFreeKupaonice2011

NeaArt Downloads:
MonicaPaintings
RobertPattinson/SophiaBush
Urban House
Kids paintings
FemaleSims
BoysCartoonTshirts

Linkovi:

Blog.hr
Photobucket
TinyPic
MediaFire
BeboSlide
Glitter-graphic

Meni Dragi Blogovi:
*Ps-Contests*
*RihannaForum*
*BatWoman*
*FixMe-by-Nelly*
*Nelly*
*Sk84ewer*
*EvilForceDizz*
*Alaine*
*WWESmackdown*

Sims3Blogovi:
*M-Sims*
*TommySims*
*TheSims3Life*
*InSims*
*AroundTheSims*
*JustForSims*
*GreatSims*
*Sims2CoolSims*

*Sims3 službena str.*

Photobucket

Photobucket





S2C

Sims3 stranice:





Moji banneri:

Download Veliki 156x84


Download Mali 100x40


Download Mini 88x31



Copyright © NeaSims3
2008 - 2013

Ambitions ekspanzija

Ekspanzija koja omogućuje ono što su sims fanovi odavno priželjkivali – odlazak sa svojim simsom na posao. Napokon smo se riješili dosadnog čekanja dok je vaš sim na poslu. Sada možemo utjecati na sve njegove odluke i vidjeti kako to radi.

U cilju toga uvedeni su zanimljivi poslovi: vatrogasac, lovac za duhove, detektiv, stilist, tattoo umjetnik, kipar, doktor i izumitelj.

Evo i malog opisa tih zanimanja:
Tattoo artist = tattoo stolica je novi poseban objekt. Dovoljno je da sim sjedne na nju i možete početi prvo s odabirom mjesta tetoviranja ( torzo, leđa, ruke i noge). Nakon toga odabirete koju tetovažu želite, a možete birati između njih 42. Naravno veličine i boje također ovise o vama. Ukoliko više neželite tetovažu tattoo artist vam je može i bezbolno ukloniti.

Stilist = transformation station je novi objekt. Sims koji želi makeover staje na transformacijsku postaju i otvara se umanjeni create a sims prostor u kojem su frizure, šminka i garderoba. Potrebno je postići da klijent bude zadovoljan a njegove želje otkrivate iz njegove osobnosti. Plaćanje također ovisi o tome koliko je klijent zadovoljan (ako je totalno nezadovoljan neće vam platiti ništa). Najuspješnije radove možete uslikati fotoaparatom i staviti ih u svoj portifolio ili ih objesiti na zidove.

Kipar = također ima poseban objekt „sculptor station“ koji se može kupiti u buy modeu. Materijali za izradu skulptura su drvo, glina, metal i led. Sve to možete kupiti u trgovini ili naći na smetlištu (da da dodano je i smetlište u susjedstvo). Možete izrađivati kipove drugih simsa ali i funkcionalne objekte (namještaj).

Izumitelj = skupljanje raznih otpadaka sa smetlišta može biti i korisno, od njega se mogu napraviti razne zanimljive stvari kao npr perilica rublja ili stroj za putovanje kroz vrijeme (za taj stroj vezano je dosta jedinstvenih stvari-odjeća iz prošlosti ili budućnosti koje nema u cas modeu, stvaranje čudnih rodbinskih veza gdje su roditelji mlađi od svoje djece….).

Arhitekt = Razlikuje se od Build modea samim imenom. Ulazimo u Renovation mode, odnosno renoviranje. Kada sim dobije posao otvorit će mu se paleta s objektima koje može koristiti i simleoni s kojima raspolaže. Objekti i količina raspoloživih simleona ovisi o željama klijenta. Ako je klijent oduševljen radom, sims dobiva i extra bonus.
Svoj rad također možete uslikati o bjesiti na zid u svom domu ili uredu.

Detektiv = dobiva poslove od policije ili sima koji ga želi angažirati. Opis zadatka dobijete kao tekst problema koji trebate riješiti.Tragove tražite po kantama za smeće, poštanskim sandučićima, prisluškujete razgovore pa čak i provaljujete u kuće. Od policije možete dobiti posao da nađete bjegunca iz zatvora ili da hakirate kompjuter. Bitno je jedino da nebudete otkriveni ;)

Vatrogasac = posao je u vatrogasnoj postaji. Za ovaj posao je jako bitno biti u formi, stoga je potrbno dosta vremena provoditi i u teretani. Razmjeri požara mogu biti različiti od malih do ogromnih. Ponekad će dovoljno biti ugasiti požar izvani, ali nekad ćete morati spašavati djecu ili starije simse iz goruće kuće. Naravno, na raspolaganju vam je i vatrogasno vozilo da prije dođete na lokaciju. Naravno, nakon obavljenog posla svi će vam biti zahvalni, a posebno suprotni spol ;)

Lovac duhova = poslove pronalazite u novinama, preko kompjutera ili znanstvenog laboratorija. Opremu često možete dobiti samo od izumitelja pa nije loše da poznajete jednog takvog. Duha prvo morate naći a zatim posebnim aparatom usisati u posebnu kutiju ili ga jednostavno „izbrisati“. Poznato nam je već da boja duha ovisi o načinu na koji je sims umro. Simsi poginuli u požaru su crveni, utopljenici su plavi…

Doktor = u početku izgleda kao i do sad kad odaberete medical karijeru, ali nakon 4 razine sve se mijenja. Dobijete pager i vodite svoju karijeru kako želite. Zadatci su različiti, od hitnog dolaska na posao do cijepljenja svih u gradu.


Dodano je i novo susjedstvo Twinbrook. Već sam prije spomenula da su dodani novi comunity lotovi kao smetlište, vatrogasna postaja, salon, praonica rublja,… Podjeljeno je na dva dijela, jedan je uređeni s parkovima, kućama i zgradama, dok je drugi tamno močvarno područje.

Nova karijera je Education (čuvar dječjeg igrališta, pomoćnik učitelja, učitelj, direktor škole..), a nove life wishes su Advanced reach paranormal (Level 10 karijere lovca duhova) i Descendant of DaVinci (master u izumima, slikanju i kiparenju).
Novi personality traitsi: ambitious, born business man, dramatic, eccentric, eco-friendly, perspective, savvy sculptor.

Od novina tu je još i slider za lakše odabiranje boja make up-a, mogućnost dodavanja praznog lota (napokon), različite visine na jednom krovu, promjena paterna na stropu..

I naravno dodan je i specijalni lik- Simbot, odnosno robot. Ako žečlite igrati s njim-prvo ga trebate izumiti. Ako neželite igrati kao inventor (izumitelj) možete ga dobiti i na drugi način – preko lifetime nagrada. Samo pazite da nedođe u kontakt s vodom ;)






Copyright © NeaSims3;2010
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru



komentiraj (40) / print / Premalink

<< Arhiva >>