Nea Sims3

Design by: Nela


Translate to:




Nea Sims 2






PRAVILA

1.AKO KOPIRATE MOJE POSTOVE OVAVEZNO NAPIŠITE DA JE TO SA MOG BLOGA I STAVITE MOJ LINK!!!
2.Komentare i pitanja ostavljajte na zadnjem postu
3.Nema psovki,vrijeđanja i svađanja.Ako vam se nesviđa moj blog jednostavno otiđite i nevraćajte se
4.Neodgovaram na pitanja koja se netiču igrice



Hvala!!!



SFMagazine

Objavljeni postovi:

Eksapnzije i stuff packovi:
Sims3WorldAdventures
Ambitions
HighEndLoft & FastLane StuffPacks
LateNight
OutdoorLivingStuffPack

Tutoriali:
Šifre
Postupak downloadanja
GaražaUzKuću
Kako napraviti most
Podrumi
DodavanjeLogoaNaOdjeću
KakoPromijenitiŽivotniStadij
MističniPatuljci
NajFreeKupaonice2011

NeaArt Downloads:
MonicaPaintings
RobertPattinson/SophiaBush
Urban House
Kids paintings
FemaleSims
BoysCartoonTshirts

Linkovi:

Blog.hr
Photobucket
TinyPic
MediaFire
BeboSlide
Glitter-graphic

Meni Dragi Blogovi:
*Ps-Contests*
*RihannaForum*
*BatWoman*
*FixMe-by-Nelly*
*Nelly*
*Sk84ewer*
*EvilForceDizz*
*Alaine*
*WWESmackdown*

Sims3Blogovi:
*M-Sims*
*TommySims*
*TheSims3Life*
*InSims*
*AroundTheSims*
*JustForSims*
*GreatSims*
*Sims2CoolSims*

*Sims3 službena str.*

Photobucket

Photobucket





S2C

Sims3 stranice:





Moji banneri:

Download Veliki 156x84


Download Mali 100x40


Download Mini 88x31



Copyright © NeaSims3
2008 - 2013

Late Night

Dobrodošli u Bridgeport, grad koji živi noćnim životom i vrvi od cool klubova. Plan grada napravljen je iz dva dijela: predgrađa s obiteljskim kućicama i centra s neboderima, poslovnim zonama, restoranima, parkovima, klubovima i barovima. Samo za usporedbu, veći je od Twinbrooka 3 puta.

Za razliku od dosadašnjih ekspanzija, u ovoj napokon možete živjeti u stanu u zgradi (Sims2 Apartment life). Centar je pun zgrada i nebodera sa različitim stanovima i Penthousima.
Kao ispomoć u čišćenju možete unajmiti kao i do sad čistačicu, ali i Buttlera. Battler za razliku od čistačice živi s vama i na raspolaganju vam je cijeli dan i noć. Ima svoju sobu i automatski posprema sve za vama.

Napokon smo dobili i novi način javnog prijevoza – podzemna željeznica. Stanice za podzemnu su postavljene po cijelom gradu. Sam vlak ne vidite u igri, ali je veliki plus što je to do sad najbrži način putovanja.

Ova ekspanzija je dosta usredotočena na socijali dio (za razliku od npr ambitions gdje je sve bilo vezano za karijere). Novi likovi i karijere su Glumci, Izbacivači, Barmeni. Glazbena i Sportska karijera su dorađeni i unaprijeđeni.
Glumačka karijera će vam pomoći da brzo dostignete zvjezdani status. No sam filmski studio nećete moći vidjeti jer je napravljen kao rabbit hole. Zvijezde imaju razne prednosti – što ste veća zvijezda moći ćete ući u više klubova. Sami klubovi su podijeljeni na javne i privatne. Da bi ušli u privatni morate imati određeni level zvjezdanog statusa. Na ulazu vas dočeka izbacivač koji vas u suprotnom neće propustiti (naravno ako ste snalažljivi možete se ušuljati). Još neke pogodnosti su besplatna pića, pristup vip zonama u klubovima, besplatne stvari (krevet, tv kojeg nećete naći u buy modeu ..)
Određeni barovi i klubovi imaju pozornice na kojima vaš sim može nastupati, naravno ako je glazbenik. Glazbenici mogu osnovati bend (Rock, Jazz ili Klasična glazba). Novi instrumenti su klavir, bass i bubnjevi. Naravno, što više znate o glazbi bolje ćete svirati.
Paparazzi su također novost i zanimljiv dodatak da igra izgleda još realističnije, kao i fanovi kojima možete dijeliti autograme.

Kako je ova ekspanzija usredotočena na noćni život ne čudi nas što su novi čudi likovi Vampiri. Možete ih lako prepoznati po svijetloj puti, očnjacima i sjajnim očima. Ostale karakteristike su da nepodnose sunce, spavaju u kovčezima i mogu se jako brzo kretati.
Hrane se krvlju drugih simsa ili plazmom koju možete kupiti u svim barovima, štandovima i dućanima s hranom, a možete je pronaći i u vašem hladnjaku.
Vampiri mogu imati djecu s vampirom ili normalnim simsom. Djeca vampiri nehrane se krvlju već normalnom hranom. Krv počmu piti tek kad postanu young adulti. No svejedno imaju zanimljive mogućnosti – uče jako brzo i domaća zadaća za njih nije nikakav stres.
Da biste postali vampir možete se sprijateljiti s jednim i dopustiti mu da vas ugrize. Postoji i protuotrov koji će vas vratiti u prijašnje normalno stanje koji možete kupiti u znanstvenom laboratoriju.

Ostale novosti i zanimljivosti:
- Novi slideri: mišićna masa, grudi za simsice
- Novi skill: piano, bass, drums, mixology (umjetnost pravljenja koktela, svaki koktel ima različite učinke na raspoloženje i ponašanje)
- Novi traitsi: Shy, Star Quality
- Recepti: hot wings, nachos, tacos
- Interakcije: ples na stolovima i šanku, golo kupanje (dok drugi simsi ovo rade možete im ukrasti garderobu), sjedeće i pričanje dok pijete, naslanjanje na zid dok pričate, make a move ( slično dosadašnjem flirtu)
- Zodijački znakovi su nam se vratili
- Građenje: penthouse, mini pozornice, zaobjeni rubovi bazena, fontane, poluzidovi








Copyright © NeaSims3;2010
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru




komentiraj (10) / print / Premalink

<< Arhiva >>